Herentals

Gebruikersonderzoek

Zoals je misschien al gemerkt hebt, loopt er momenteel een gebruikersonderzoek in de bib. Dit kadert binnen een grootschalig wetenschappelijk onderzoek naar bibliotheekgebruik in Vlaanderen. 

Aan de hand van een vragenlijst hopen we allerlei zaken te weten te komen, zoals: hoe tevreden ben je over de diensten die onze bib aanbiedt en op welke manier maak je hiervan gebruik? Wat vind je van de collectie en de openingsuren?

De vragenlijst kan je op papier of online  invullen.  Enige voorwaarden om deel te nemen zijn dat je 18 jaar bent of ouder, en dat je het afgelopen jaar gebruik gemaakt hebt van de diensten van de bib. Deelnemen kan volledig anoniem. Wil je kans maken op één van de boekenbonnen die we verloten, dan moet je wel even je gegevens vermelden. Het invullen van de lijst zelf vraagt ongeveer een half uur van je tijd.
De informatie die we op deze manier van jullie krijgen, zal (na analyse) ook gedeeld worden met de beleidsmakers van de stad.  Zo kunnen zij bekijken, en eventueel sleutelen aan, wat volgens jullie voor verbetering vatbaar is.
 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws