Lezing ‘De levende tuin’

Op maandag 24 september komt Joeri Cortens een lezing geven in de bib. Joeri is educatief medewerker bij Natuurpunt en geeft tijdens deze avond allerlei tips en creatieve ideetjes om van je tuin een heerlijke plek te maken.

Hij pleit voor een aanpak waarbij minder werk leidt tot meer natuur (mét aandacht voor de natuurlijke bewoners van je tuin) en meer plezier.

De lezing start om 20 uur. We organiseren ze in samenwerking met Velt Middenkempen en VormingPlusKempen. Deelnemen is gratis. Schrijf je wel vooraf even in. Dat kan aan de infobalie van de bib, via mail: bibliotheek@herentals.be of telefonisch: 014-85 97 50.

Tijdens onze activiteiten worden mogelijks sfeerfoto’s gemaakt die gebruikt worden in stedelijke publicaties. Voor het gebruik van gerichte foto’s wordt specifiek toestemming gevraagd aan de betrokken persoon. Wens je niet gefotografeerd te worden, laat het ons weten. Mail naar bibliotheek@herentals.be of bel 014-85 97 50.

Lerarenkaart

Leerkrachten die geen abonnement hebben op Klasse Magazine kunnen hun Lerarenkaart ophalen in de bib vanaf 27 december 2017. Lees verder