Lezing Jeroen Olyslaegers

Op woensdag 25 oktober geeft Jeroen Olyslaegers een lezing in de bibliotheek, naar aanleiding van zijn nieuwste boek ‘Wil’.

Deze roman situeert zich in Antwerpen, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Hoofdpersonage Wilfried Wils is een toenmalig politieagent die herinneringen ophaalt aan deze woelige tijden. Hieruit blijkt dat het niet altijd evident was om duidelijk stelling in te nemen tegenover de bezetter.

De roman kreeg veel lovende reacties en werd in mei bekroond met de Fintro Literatuurprijs.

Tijdens de lezing zal Jeroen voorlezen uit zijn boek.  Achteraf kan je eventueel je persoonlijke exemplaar laten signeren.

De lezing start om 20 uur.  De toegang is gratis. Gelieve vooraf aan te melden, aan de infobalie van de bib, telefonisch op 014-85 97 50 of via mail: bibliotheek@herentals.be.