Muzikale poëzievoorstelling door Collectief De Bres Dicht

Naar aanleiding van Gedichtendag organiseert de bibliotheek op dinsdag 30 januari een muzikale poëzievoorstelling.

Collectief De Bres Dicht, bestaande uit een klassieke celliste en een singer-songwriter, schreef muziek rond gedichten van bekende en minder bekende dichters. Zeker aan bod komen gedichten van  Herman De Coninck, Paul van Ostaijen en Willem Elsschot.  Maar ook het werk van o.a. Sylvia Plath, Randall Jarrell, Jacques Prévert passeert de revue. De artiesten zorgen telkens voor een woordje uitleg bij hun muzikale interpretaties.

De voorstelling start om 20 uur. De toegang is gratis. Inschrijven kan via mail: bibliotheek@herentals.be, telefonisch op 014-85 97 50 of  aan de infobalie in de bib.

Lerarenkaart

Leerkrachten die geen abonnement hebben op Klasse Magazine kunnen hun Lerarenkaart ophalen in de bib vanaf 27 december 2017. Lees verder