Verwendag Bibliotheek Neteland op zaterdag 18 augustus

Bibliotheek Neteland is het nieuwe samenwerkingsverband tussen de bibs van Grobbendonk, Olen, Vorselaar, Herenthout en Herentals. Om deze samenwerking te vieren, en in de kijker te zetten, organiseren de verschillende bibliotheken een gezamenlijke opendeurdag.

Op zaterdag 18 augustus word je in elk van de 5 bibliotheken verwend met een hapje en een drankje.  Ook staan er allerlei activiteiten op het programma:

10u.- bib Grobbendonk: signeersessie door illustrator Charel Cambré
11u. – bib Olen: aperitiefconcert door de Country Feedback Club
13u.-  bib Vorselaar: Liesbet Slegers komt langs (Vooraf inschrijven is noodzakelijk!)
14u. – bib Herenthout: signeersessie door Charel Cambré en optreden van de Vrolijke Valsspeler

De dag wordt feestelijk afgesloten in onze bib.
Om 16u. komen de Leesbeesten bij ons langs voor een familie-voorleesvoorstelling. Zij willen opa Pettson en zijn gekke poes Findus helpen en gaan op zoek naar het beste recept om pannenkoeken te bakken.  We hopen dat het hen lukt, want we sluiten af met een gezellig eetmoment.

Tijdens onze activiteiten worden mogelijks sfeerfoto’s gemaakt die gebruikt worden in stedelijke publicaties. Voor het gebruik van gerichte foto’s wordt specifiek toestemming gevraagd aan de betrokken persoon. Wens je niet gefotografeerd te worden, laat het ons weten. Mail naar bibliotheek@herentals.be of bel 014-85 97 50.

Lerarenkaart

Leerkrachten die geen abonnement hebben op Klasse Magazine kunnen hun Lerarenkaart ophalen in de bib vanaf 27 december 2017. Lees verder