Lezing ‘De Filipijnse Cordillera’

12 Vlaamse studenten gingen op stage in een politiek onrustige regio in de Filipijnen. Begeleider Koen Van de Merckt doet het verhaal.

12 studenten van de Odissee Hogeschool gingen op stage in de Cordillera, een politiek onrustige regio in de Filipijnen. De verpleegsters en landbouwdeskundigen in spe leefden en werkten er 4 weken samen met de lokale bevolking. Hun begeleider Koen Van de Merckt brengt hierover op woensdag 25 maart een getuigenis, met bijzondere aandacht voor de politieke situatie, gezondheidszorg, lokale landbouw- en voedselproblematieken en de onderdrukking van lokale mensenrechtenactivisten en NGO’s.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan online via onderstaand invulformulier of aan de infobalie in onze bib.

Organisatie: Velt in samenwerking met Vormingplus Kempen en ondersteund door Wereldtals.

Inschrijvingsformulier

Tijdens onze activiteiten worden mogelijk sfeerfoto’s gemaakt die gebruikt worden in stedelijke publicaties. Voor het gebruik van gerichte foto’s wordt specifiek toestemming gevraagd aan de betrokken persoon. Wens je niet gefotografeerd te worden, laat het ons weten. Mail naar bibliotheek@herentals.be of bel 014-85 97 50.
De volledige privacyverklaring van de stad Herentals kan je hier nalezen.