Lezing ‘Je levensstijl als medicijn’

Bibliotheek Neteland organiseert onder de noemer ‘Anders en beter (?)’  najaarslezingen over diverse actuele onderwerpen. Op vrijdag 12 november komt Reginald Deschepper spreken in Herentals.

Hij is medisch antropoloog en auteur van het boek ‘Je levensstijl als medicijn’. In deze lezing geeft hij tips om je gezondheid zelf in handen te nemen. Wat kan je zelf doen om langer, gezonder en gelukkiger te leven?

Normaal gesproken vindt de lezing plaats in de bib. Bij grote interesse wordt uitgeweken naar een ruimere zaal in Herentals. Inschrijven voor deze lezing kan vanaf 15 juli. Dat kan online of aan de balie van de bib. Deelnemen kost 5 euro.

Meer info over alle lezingen die Bibliotheek Neteland dit najaar organiseert vind je hier.