Luisterverhalen

Zin in een mooi of grappig verhaal?

Deze zomer fietst de bibliotheek samen met vzw De Verhalenweverij door Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Hun fietstas zit vol verhalen!

Geniet van maandag 6 juli tot en met zaterdag 29 augustus van mooie, grappige en ontroerende verhalen. Deze verhalen worden op verschillende plaatsen in Herentals verteld. De verteller komt met de fiets. De luisteraars zitten op een veilige afstand van elkaar. We vertellen op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur, op woensdagnamiddag van 14.30 tot 15.30 uur en op zaterdagnamiddag van 14.30 tot 15.30 uur.

Reserveren is niet nodig. Kom gewoon met je kinderen naar de plaats waar er voorgelezen wordt. De plaats en het uur vind je in de planning. Bij groot succes kan het zijn dat de vertellers je zullen vragen om even te wachten tot er weer plaats is.

De plaatsen waar we vertellen, zijn vastgelegd in overleg met Het Rode Kruis, de dienst jeugd en de dienst gelijke kansen & preventie. Op deze manier bieden deze verhalen een alternatief voor de Speelbus die omwille van corona deze zomer niet zal mogen rondrijden.

Hou rekening met het weer. Zorg zelf voor bescherming tegen de zon. Bij regen vertellen we niet.