Tentoonstelling ‘Beroepen’

Van 9 april tot en met 10 juni 2022 staat in de bib een tentoonstelling gebaseerd op de prentenboeken over beroepen van Liesbet Slegers.

Zij is grafisch vormgever en illustrator en maakt boeken voor baby’s, peuters en kleuters. Haar beroepenboeken zijn informatieve prentenboeken waarin ze telkens één beroep uitlegt aan kleuters.

De tentoonstelling bestaat uit kastjes waarin de beroepen voorgesteld worden. In de kastjes zitten allerlei materialen die bij het beroep horen.

Een heel aantal tweede kleuterklassen uit Herentals brengen een bezoek aan deze tentoonstelling tijdens de schooluren. Wil jij ook een kijkje komen nemen? Dat kan gratis, tijdens de openingsuren van de bib.

Deze tentoonstelling is gemaakt door medewerkers van bib Ravels. Ze reisde al van bibliotheek naar bibliotheek. Herentals is voorlopig de laatste bib waar je ze kan bewonderen!

Neem je ondertussen graag al eens een kijkje in het atelier van Liesbet? Deze link wijst je de weg: https://www.iedereenleest.be/over-lezen/reeks/het-atelier-van-liesbet-slegers