Voorlezen in de bib

Zin om te komen luisteren naar een leuk verhaal?

Op woensdag 21 oktober lezen we voor in de bib, voor kinderen vanaf 4 jaar. We starten om 16 uur. Een klein uur later sluiten we af.

De knutselpartij die traditioneel op het voorlezen volgt kunnen we momenteel helaas niet organiseren. Wel voorzien we voor elke deelnemer een leuk doe-pakketje waarmee je thuis aan de slag kan.

Ben je er graag bij? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier.
Aan dit voorleesmoment kunnen maximum 10 kinderen deelnemen. (Groot)ouders en andere begeleiders mogen natuurlijk in de bib blijven, maar zijn niet toegelaten als publiek. We respecteren steeds de veiligheidsregels door voldoende afstand te bewaren en het dragen van een mondmasker (+12 jaar).

Inschrijvingsformulier
Gelieve voor elk kind apart in te schrijven.

Omwille van corona kunnen we maar een beperkt aantal kinderen toelaten en kunnen ouders, grootouders en begeleiders niet aanwezig blijven bij het voorlezen (wel elders in de bib als ze een mandje nemen). 
 

Tijdens onze activiteiten worden mogelijk sfeerfoto’s gemaakt die gebruikt worden in stedelijke publicaties. Voor het gebruik van gerichte foto’s wordt specifiek toestemming gevraagd aan de betrokken persoon. Wens je niet gefotografeerd te worden, laat het ons weten. Mail naar bibliotheek@herentals.be of bel 014-85 97 50.
De volledige privacyverklaring van de stad Herentals kan je hier nalezen.