Boek
Nederlands

Sammie gaat kamperen

Sammie gaat kamperen

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Genre:
Een boek met verrassende halve tussenpagina’s waarin Sammie en zijn paardje Job kamperen. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Sammie en zijn paardje Job gaan voor de allereerste keer kamperen! Met de trein reizen ze naar de camping. Molly helpt Sammie met het opzetten van de tent. Ze leren ook Oscar kennen. Samen beleven ze een heerlijke vakantie in de buitenlu
Onderwerp
Kamperen
Titel
Sammie gaat kamperen
Auteur
Anita Bijsterbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2020
[16] p. : ill.
ISBN
9789044839302 (hardback)

Over Anita Bijsterbosch

Anita Bijsterbosch (Apeldoorn, 7 januari 1961) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Anita Bijsterbosch werd geboren in Apeldoorn. Als kind las en bestudeerde ze al graag prentenboeken. Deze ging ze later natekenen en verzon daar toen haar eigen verhaaltjes bij. Na haar middelbare school ging zij schilder- en tekenlessen volgen bij galerieën in de buurt van haar woonplaats. Ze leerde daar veel uit tekenboeken.

Loopbaan

Bijsterbosch debuteerde in 2012 haar eerste prentenboek Woesj!. Dit boek werd uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Bibliografie

  • (2012) Woesj!
  • (2014) De zoektocht van papa zeepaardje
  • (2014) Kameleon ziet kleuren
  • (2015) Ik ga als cowboy
  • (2015) Muisje wil dansen
  • (2016) Piept kleine muis alleen?
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties