Dvd
Engels
Het gedragsanalyseteam van de FBI is expert in het analyseren van de gedachtegang van criminelen met als doel seriemoordenaars te arresteren voordat zij meer slachtoffers kunnen maken.
Bevat
Disc 1 The longest night ; JJ ; Remembrance of things past ; Compromising positions (Afl. 1-4)
Disc 2 Safe haven ; Devil's night ; Middle man ; Reflection of desire (Afl. 5-8)
Disc 3 Into the woods ; What happens at home... ; 25 to life ; Corazon (Afl. 9-12)
Disc 4 The thirteenth step ; Sense memory ; Today I do ; Coda (Afl. 13-16)
Disc 5 Valhalla ; Lauren ; With friends like these ; Hanley Waters (Afl. 17-20)
Disc 6 The stranger ; Out of the light ; Big sea ; Supply and demand (Afl. 21-24)
Onderwerp
FBI
Taal
Engels
Uitgever
Buena Vista Home Entertainment, [2011]
6 dvd-video's
Speelduur
ca. 990 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418328993

Besprekingen

Amerikaanse televisieserie , begonnen in 2005, bedacht door Jeff Davis, met Thomas Gibson, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler. Het gedragsanalyseteam van de FBI is expert in het analyseren van de gedachtegang van criminelen met als doel seriemoordenaars te arresteren voordat zij meer slachtoffers kunnen maken. Het bijzondere van deze serie is dat niet de daad maar de dader centraal staat. Elk lid van het team heeft zijn/haar specialiteit: zedendelinquenten, computernerds, brandstichters, bommenmakers etc. Naast ijzingwekkende gebeurtenissen worden ook de persoonlijke belevenissen van de teamleden behandeld. Het zevende seizoen is in de maak. Uitgezonden door Veronica. Gebruikers op de IMDb geven een waardering van 8.3 (van 10) punten. De serie wordt gewaardeerd door zowel mannen als vrouwen in alle leeftijdscategorieën voor volwassenen. Meerdere keren genomineerd voor een Emmy Award voor het stuntwerk. Met extra's.

Over Shemar Moore

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Shemar Franklin Moore (Oakland, Californië, 20 april 1970) is een Amerikaanse acteur en model. Hij won in 2000 een Daytime Emmy Award voor zijn rol in The Young and the Restless. Van 2005 tot 2016 speelde hij Derek Morgan in de misdaadserie Criminal Minds.

Biografie

Moore is de zoon van een blanke moeder en een Afro-Amerikaanse vader. Zijn naam is afgeleid van de voornamen van zijn beide ouders (Sherrod Moore en Marilyn Wilson). Vanwege het negatieve klimaat met betrekking tot interraciale relaties besloten zijn ouders enkele maanden na zijn geboorte om Amerika te verlaten. Moore woonde daardoor de eerste zes jaar van zijn leven achtereenvolgens drie jaar in Roskilde (Denemarken) en drie jaar in Bahrein. De eerste taal die Moore sprak was Deens. Pas op de Britse internationale school in Bahrein leerde Moore Engels spreken. Moores ouders scheidden tijdens hun verblijf in Denemarken, en Moo…Lees verder op Wikipedia

Suggesties