De Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) leest en bekroont al decennialang kinderboeken en hun auteurs. Ook in de bib van Herentals en Noorderwijk kan je je aansluiten bij een KJV-groep.

Lees verder
Bieblo

Bieblo

Zoek je een leuk boek in onze bib? Weet je niet goed wat kiezen omdat er zoveel keuze is? Bieblo helpt kinderen van 6 tot en met 11 jaar bij het zoeken van een boek dat bij hen past.

Lees verder
e-boeken

E-boeken op je eigen toestel

De bib maakt werk van een nieuwe e-boekenservice. Zo is het vanaf 17 september mogelijk om e-boeken te lenen op je eigen toestel, via cloudLibrary.

Lees verder
strips lezen
Voorlezen kamishibai
Covers boeken

Gratis luisterboeken

Nog tot en met 3 september kan je gratis luisteren naar 15 ingesproken boeken, dankzij Luisterpunt en Uitgeverij Vrijdag.

Lees verder
Fundels Avi

Digitale Fundels, voor een ontspannen en leerzame zomer

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels.

Lees verder

DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN FUNDELS, VOOR EEN ONTSPANNEN EN LEERZAME ZOMER

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes en leesboeken van Fundels. Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of om te lezen onder de parasol in de tuin samen met papa of mama. Fundels kinderboeken zijn ontspannend, maar ook nuttig. Zo maakt je kind in september een goede start voor het nieuwe schooljaar.

Lees verder