Welkom, Paula!

Je zag haar misschien al in de bib: onze nieuwe collega Paula. Sinds 1 augustus maakt zij deel uit van het jeugdteam van de bib.

Ze stelt zichzelf even voor:

Portret Paula

Ik ben Paula en werk sinds begin augustus deeltijds in de bib. Samen met een paar andere enthousiaste collega’s ben ik verantwoordelijk  voor de jeugdafdeling en de scholenwerking. Ben je leerkracht of leerling in Herentals, dan kom je me straks sowieso tegen in de bib. Maar ook de andere lezers ontmoet ik graag want ik zit ook met regelmaat aan de balie. Werken in de bib is een droom die werkelijkheid is geworden. Als jonge twintiger behaalde ik de akte van bekwaamheid tot het houden van een openbare bibliotheek. Ik heb daarna dan wel voor een andere loopbaan gekozen, maar de liefde voor de bibliotheek en de hoop om er ooit te kunnen werken, zijn nooit weggegaan. Integendeel.

Ik ben een bezige bij. Ik krijg vleugels als ik mensen kan helpen en cultuur doet me zweven. Ik ben een gretige lezer, hou van taal, kijk graag naar arthouse-films, bezoek met regelmaat musea en tentoonstellingen, ga naar het theater en concerten en laat me nu volop inspireren door kinder- en jeugdboeken.

Graag tot gauw in de bib!